You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
nak st0ry ney ..
Monday, January 31, 2011 | 1/31/2011 03:05:00 PM | 0 comments
mesti tertanya-tanya aku nak story ape ney an .?? haa ... aku nak story psal membe-membe aku ney ..
hehe .. aku ney ta law banyak sangt membe pompuan ..*cehh .. bukan nak kata aku banyak mmbe laki ok*
tapi ta sebanyak orang lain . hehe ..


Firstly aku nak kenalkan membe aku yang aku kenal dari tadika agi , na
ma dia Najiah Filzah , aku
kawan dengan dy lama dah .. sejak dari tadika cam aku kata dah tadi .. hehe .. dy dok ta jauh dari uma ak ..
dekat law juga , dy skolah skali nan aku , tapi kelas ja laen .. dy pndai agi dari aku , so dy dpat dok klas first skali .. hehe .. dy baek sgt ngn aku , aku asa bertuah dpat kwan cm dy .. ngee~ ..
nak tengok pic dy ? nak .? hehe .,, dluw ak pena tnjuk da kt korang .. kira nya yg ney untk yg kdua kali law .. hehe ..




yg pkai baju biru tu law Najiah , bkan yg pkai bju oren 2 ..



story kdua ney lak aku nak ceta sal membe-membe yg aku rpat kt kolh .. wlaupun , mse form 3 ney kmi berpech .. sorg dok klz K , sowg dok kelz A sowg dok klz D , haha ,, tapi kmi rapat cm dok klz skli .. hehe ..
korang nak aku ceta spe dluw .?? hehe .. tnya korang wt pe an , ney blog aku , hak aku law nak ceta spa dluw .. hehe ..*jgn mara*



Nur Fatin nma dy ..

haa .. yg comel lagi cute ney Fatin nma dy .. kami kadang panggl dy atin or fatin law .. nam panjang dy Nur Fatin .. ta pnjang un .. haha .. ok2 ,, dy ney spoting , mmng ley msuk law nan aku and mmbe-mmbe aku .. agak-agak dy single ke ta .? haha .. soaln cepumas .. aku un ta taw dy ney ..
single la kowt .. hehe .. dy ney dok klas dpan klas ak .. kami sme kelaz un mse form 1 n form 2 ..
ak kenal dy dri drjah 3 agi , mse drjah 3 aku sma kelas nan dy .. rapat sat .. msuk drjah 4 ja ,, kelas laen-laen ..
ta rpat lnsung nan dy .. msuk form 1 rapat alik , smpai law skunk .. haha .. gila tol an .?? haha ...

last punya ceta ney .. haha .. msti sdey an , sebab habis je ceta ney ak out ... haha .. gelonk law ak ney ..
yg ney lak membe yg gila2 nan ak .. haha .. gila-gila ja auw , jup g pkiaq gila-gila kowt len lak .. haha ...
nama dy Nur Amyra , kmi pngl dy Amy je ,, cm amy seach lak an .. haha .. kdg-kdg dy ska
lak psan yg dy 2 amy seach .. haha .. dy un sma spotng nan fatin 2 law .. hehe .. aku ska lawak-lawak nan dy law .. klo lawak nan dy mmng gila-gila pnya ar .. haha .. aku knal nan dy mase form 1 , tapi cra kmi kwan cm kwn lma da .. haha .. plik an .. hehe .. nak tgok pic dy yg comey n ayu gitu law .. haha ..


yg comey lagi ayu ney amy law .. opss Amyra .. haha ...

huh .!! penat nya berstory-story ngn korang ... hehe .. izin kan ak beredar dri sni wt seketika .. haha .. *ayt ta ley blah* .. korang jgn nagez lak , aku nak pegi ney .. haha .. ta da psai nk nagez an .. haha .. k law ney law entry ak towk ari ney .!!!

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja