You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
puas hati aeh ..!
Saturday, January 29, 2011 | 1/29/2011 11:45:00 PM | 2 comments
aku berpuas ati sebab aku berjaya update blog aku sampai cute ..
cute law bagi aku , tapi bagi kowunk aku ta tawu law ..
firstly , aku nak ucap tengs kat Faiz Mohsin , dy law yg banyak tolong aku ..

tapi an , dy tlong ta law banyk sgt .. hehe .. tapi apa-apa un aku kena law juga ucap tengs kt dy ..
t anggp ak ta kenang budi lak kan ..

aku ta mo law owg pandang aku cam tu ..
hehe .. mmbrukkn nama sndri ..

n aku gak nak tima kasih kt kak Syahirah Afiqah Nadji and kt kak Farah Nabila hehe ..
diowg un tlong aku gak .. tlong gtaw nak wt tutorial cam na .?
huhu .. tengs ae kak-kak sume .. hehe ...



ney law Faiz Mohsin ..


yang comey ney kak Syahirah taw pown Ira



yang berkaca mata ney kak Farah .. hee ... cute .!

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja