You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
tadi sedey ..... skunk .???
Friday, January 14, 2011 | 1/14/2011 10:14:00 PM | 0 comments


salam 1 blog .!! aiy .. skunk ney aku dah jarang borak sowang-sowang kat blog ney ..
nak tawu sebab pe .? sebab ............ aku ney kan bakal calon PMR ... hehe ...
so kena belajar sungguh-sungguh law .. ta ley men-men dah .. hehe ...
aku pown dah nek form3 bawu gegeh + kalut nak baca buku law , nak ulang ka
ji law ...
adoiy ..


Ari khamis ari tuwh , aku g Book Garden ... nak ta
wu aku g sane buat pe .?
adoiy tuwh pown ta taw , p beli buku law ... apa daa ... hehe ...
bawu kalot nak cari buku .. hehe ... besa law budak terlampau rajin .. hehe ...




Alang-alang aku g sane tu
wh , aku g jumpa someone yang aku cyunk .. haha ..
tapi ......... an ... jumpa jup je .. sebab aku tengok muka kak aku cam nak marah je ..
huhu .. sedey tol .. jumpa sat je ...

Ari ney jumaat an ,, haa ... ari ney aku ingat nak g sunway dengan so
meone tuwh ..
tiba-tiba ta jadi .. fuhh ,, sedeh gitu ,, huhu ...

cam ney law aku mase tuwh .. hehe ...


tapi ......... an .. dia ajak g esok ...
aku mintak sangat-sangat jadi ae .?? hehe
sebab rindu kat dia .. haha ..
opss soey tergatal lak kat sini ... hehe ...




Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja