You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
berhabuk suda !
Wednesday, April 13, 2011 | 4/13/2011 07:06:00 PM | 0 comments
hyep .. wahh .. lama bebeno ct ta mengudate blog ney .. rindu law palak .. hehe .. bukan saje-saje ta nak update .. busy sikit dua tiga hari ney .. sekarang busy buat folio sejarah dengan geografi .. fuhh , ta larat kod .. letih-letih .. dengan tusyen lagi .. fuhh .. sabo jo lah .. hehe .. haa .. skunk ney ct da ta tau hidup ct cam na .? ct nak story cikit ney .. ct da law suka budak ney , dia satu kelas nan ct .. ct minat kat dia dari form 2 , tengah bulan kod ta silap ct .. bila lam kelas ct ta usha dia ta sah .. memang kena usha law .. hehe ... *gatal kan ct* dia un hari-hari msg ct , ct apa lagi happy kod .. hari tu dia da gitau kat ct yang dia jeles sebab ct rapat nan budak laki lam kelas ct .. hehe ..*jeles pulak syg aku ney .. =.=* pas tu . ct tanya law dia betul-betul dia suka ct ke ta .? pas tu dia cakap , suka law tidak buat pa dia nak jeles .. ct pikiaq balik , betul gak , tapi pkiaq balik cam dia tipu un ada .. bab tu ct ta taw nak pikiaq pa .? adoiy .. kat sekolah ari-ari dia senyum kat ct .. wahh .. senyuman dia tu comey sangat-sangat .. dia suka pinjam cermin ct , bila daa pinjam ta reti-reti nak bagi .. kemarin dia da bwak balik cermin ct .. hari ney dia pakai baju bomba .. comey kod .. hehe .. tapi hari ney dia pelik kit .. perangai dia , len kod . nta ar .. memang pelik law .. dia un ta msg nan ct .. ct ta tau , apa masalah nya .. huh .. nta-nta ta nak kawan nan ct pa ? hurm .. ekod dia law .. tu hak dia kan .. =.= p/s : awok bukok blog ney jo , habok setebal kamus dewan kalo kome nak tau .. haha ... *luqat usop wilca law .. haha *

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja