You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
happy sangat-sangat =)
Friday, April 1, 2011 | 4/01/2011 02:18:00 PM | 0 comments
arghh ... happy nya ct hari ney .. happy yang ta terkata .. hehe .. cinta dibalas lagi law .. best kan bila cinta dibalas .. hehe .. dia ungkap melalui sms .? buleh percaya ka ? adoiy .. sekarang da keliru lagi law .. that why , ct malas nak bercinta , sebab takut jadi macam ney law .. fuhh .. keliru suda .. hehe ..
tadi dalam kelas , dia usha ct .. haha .. mybe perasan kod .. apa-apa je lah ... and then ct usha dia balik ... wahh .. sungguh tertarik nan mata dia yang comey itu .. hehe .. time agama , ct usha dia , dia usha ct , senang ceta sama-sama usha lah .. sweet kod time tu .. *sweet law sangat ,, haha* .. pas tu tadi dia pinjam pen ct , ct mintak balik ta nak bagi pulak .. huh .. puas ct mintak .. ta nak bagi juga .. sampai law time balik , ct mintak jugak , ta nak juga bagi .. then ct wat muka , majuk .. pas tu . ct tunggu membe ct depan pintu kelas ct tu .. then dia berdiri depan-depan mata ct ..*wahh .. sama tinggi * hehe .. dia usha dulu , bawu dia kaci pen ct .. masa dia bagi kat ct tu .. tersentuh tangan dia law ..Oh My Goth !*opss , ta sengaja law awak =.= * macam ta mau balik je .. tapi nak wat cam na , kena juga law balik , ta kan nak ikut dia kod kan .?? apa-apa pun , hari ney hari paling ct gumbira ..


Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja