You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
kau tipu aku ?
Sunday, April 3, 2011 | 4/03/2011 01:15:00 PM | 0 comments
huh .. sedey nya , kau tipu aku lagi ae .? jahat nya .. ta sangka kau tipu aku .. aku da mula nak percaya kau .. tapi ... sebalik nya , kau tipu rupanya .. malam tu aku terus terang yang aku suka kau , dan kau pun da terusa terang yang kau juga suka and sayang aku .. malam tu aku bahagia sangat-sangat .. tapi malam tu juga kau terus terang yang hati kau da dimiliki .. aduh .. sebak nya aku baca text kau malam tu .. aku da macam nak nages , aku jus tahan je .. tapi .. kenapa selama ney aku tanya kau , kau ta nak mngaku ha .? aku ta suka rampas-rampas , orang punya tawu dak .? huh .. that why malas sangat nak percaya orang .. tambah-tambah laki .. =.= arghh .. kenapa law kau buat aku macam ney .? ish ... semalam aku kuar g pantai semata-mata nak lupakan sedey aku kt kau .. aku buleh lupa kejap je .. balik je , aku ingat balik .. aku ta ley lupakan kau .. aku sayang kau tawu ta .? macam mana aku nak hadapi kau kat sekolah .. da tu satu kelas lak . arghh .. kenapa kau buat aku macam ney ha .???

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja