You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
sungguh gumbira ?
Wednesday, April 6, 2011 | 4/06/2011 07:57:00 PM | 0 comments
uit-uit .. opss .. salam ... hehe ... nak story cikit ney .. hari ney hari paling ct suka .. hari ney ta belajar sangat .. dua subjek ja belajar un .. yang len cikgu ta datang ... huhu ... suka meyh .. kelas punya bising , maklum law , cikgu ta da kan .? ct punya sembang nan membe laki lam kelas ct , diorang dok buat lawak .. ct sampai sakit perut gelak .. haha .. diorang jenis gila-gila kit .. kebetulan lak ta da orang nak jeles .. dak tu ta my ari ney .. tapi dia da lalu kowt kelas ct , ct dapat law tengok dia .. wahh .. kau cute law .. haha .. dia berhenti sembang nan membe dia kat kelas ct .. ct tengok dia .. tiba-tiba ............... haha .. dia tengok ct , and senyum .. OM Goth .. cute sangat wey ? haha .. ct senyum law balik .. hehe .. start dari tu sampai balik , ct happy je .. pas tu g tusyen , muka pun mula law jadi pelik and tudung ct jadi serabut terus .. ta pe ta kesah law .. balak ta da kat kolah .. haha ... time tusyen ct dok nan membe laki kat kelas ct .. wahh rancak sembang nan dia .. tapi kejap ja .. dia g pindah dok dengan membe dia .. hurm .. ta ley nak bagi lagi rancak .. k law .. sampai sini dulu ct story .. nnti ct story lagi ae .? =,=

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja