You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
anda nak tahu ?
Sunday, May 22, 2011 | 5/22/2011 05:09:00 PM | 0 comments
hey ! how are today ? fine ? haha .. ct kat sini fine fine je .. ct da sehad , penyakit penyakit yang ta patot ada , dah get out ! haha .. senang je , cuma cakap
hey ! penyakit jahat ! nyah kau dari sini !! haha
ala ala .." hantu kak limah" gitu .. haha .. ta gitu kawan kawan .. haha .. eh ? melalut pulak ct ney .
ha .. anda nak tahu ta .? ct kan ! ct kan buhsan lah .. haha .. korang ta tawu kan ct ney buhsan .. ney ct gtau da ney .. haha .. ct juz nak gtau yang tu je lah .. maaf ! sebab buat korang excited nak tawu .. haha .. sapa suruh excited ? ct ta suruh un kan ? haha .. padan muka ! haha :p
dari kemarin buhsan , maklum lah , buah hati*pasan buah hati :p* ta da kredit . haha .. so buhsan tahap cipan terus .. tapi naseb da topup ! haha .. sayang awak ! hehe ..
so hari ney ta buhsan sangat lah kan kan kan ? ley msg msg .. ley majuk majuk .. haha .. tapi satu hal yang ct malas hari ney .. ct malas nak g tusyen .. oh dear ! sungguh malas lah .. macam nak gtau kat suma budak tusyen , tusyen hari ney dibatalkan . haha .. naseb ta buleh ja , tidak ! haha .. sir p tusyen kelas kosong ! sir kata " haqu budak budak tak mai " haha .. sit cakap kuar bahasa kedah !
merepek betul ct ney .. haha ..

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja