You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
can holiday ! yeah !
Wednesday, May 25, 2011 | 5/25/2011 04:08:00 PM | 0 comments

yeah ! exam is over .. i can rest my brain to think about study .. haha .. speaking lak .. nta betul ke ta ct speaking tu .. haha .. men hentam ja .. haha .. lega haih da abeh exam , tapi kena ingat . PMR ! dok tunggu ta lama lagi . haha .. last paper tadi , paper Kemahiran Hidup . senang gak law . ta pening kepala nak pikir apa jawapan dia .. lepas-lepas paper KH tu , wahh .. happy happy .. balek umah ta payah baca buku , bukan ta baca buku terus law =)
kebetulan lak ct dapat fon baru , ahah .. bukan baru lah , lama da , tapi kak ct bagi , bagi ct baru lah .. haha .. nanti ct ada netbook baru fon baru baju baru seluar baru n boy baru .. haha ..
ta da lah , na da boy baru , reka je .. sape lah nak kat ct ney kan . paras rupa ta lawa mana un . besa ja .. orang pandang sebelah mata ja =.= btw dekat sekolah hari ney dapat senyuman yang menawan dari seorang lelaki yang ct selalu suka suka tu .. haha .. tertawan tengok senyuman dia tuh .. haha .. alangkah best nya kalo dia buleh jadi milik ct . conform ta lepas aih .. haha .. tapi nak buat cam na juz angan angan buleh law .. haha .. uke lah , malas nak merepek hari ney .. juz nak bagi taw ada lagi 2 hari towk bercuti !! selama 2 minggu ! haha .. uke lah . iloveyou !

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja