You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
da dapat =)
Saturday, May 28, 2011 | 5/28/2011 11:28:00 PM | 0 comments
assalamualikum .. apa khabar semua ? sehad ta .? harap harap sehad sehad selalu eh ? akhir nya hari hari yang ditunggu tunggu . haa .. nak tawu hari pe .? hari ney 28-05-2011 , ct dapat notebook ! kira nya ney update guna notebook baru lah .. so comel and agak sulit untuk menulis .. dan agak sukar untuk tengok ! haha .. besa law , kecik je .. bukan besar macam laptop tu hah .. haha .. senang dibawa kemana kena mana saja .. tapi payah law kalau nak un9 . ct bukan nya guna broadbrand , tapi line stremyx ! payah payah . tapi ta pe , janji ada tuk diri ct sendiri kan .. tapi ada perkara yang agak ct ta suka .. budak tu marah kan ct .. disebabkan ct buat dia marah .. ct ta da niat lansung pun , juz melawak , tapi disalah erti kan lah .. adoiy , sampai sekarag ta reply msg ct .. what should i do hah ? da law pening kepala , pikir lagi .. bertambah tambah pening lah .. haish =='

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja