You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
fuhh .. lega !
Wednesday, May 4, 2011 | 5/04/2011 07:15:00 PM | 0 comments
sekarang ct da lega lah .. budak tu da maafkan ct .. payah gila nak mintak maaf un .. dari 2.5.11 sampai 4.5.11 .
dua hari .. ish .. ct ta penah mintak maaf kat orang sampai dua hari .. tiap masa pula tu .. hehe ..
tadi dalam kelas , ct cuba sangat alih kan pandangan ct dari tengok dia , tapi ta buleh law .. ct keja nak tengok je .. haha ... sedih law bila tengok dia .. rasa sebak je .. ta tawu lah napa buleh rasa macam tu .. bila ct tengok dia , dia jeling je tengok ct .. hmm .. benci kod ct rasa .. hmm ta pe lah .. malas nak pikir , lagi pikir lagi sakit kepala ct ney , tau tak ?
then , tadi balik ja sekolah , ct pikir lah ayat nak kasi ayat kat dia .. lepas-lepas pikir . then send lah .. ct pikir ta reply da , tapi ..... reply lah .. hehe .. dia cakap ' aq maapkan hg .. jgn wt da .. ' dy cakap macam tu .. wah .. lega gila ct time tu .. haha .. then , dia tanya ct , ct suka dia ke tak .? ct cakap lah . mesti lah suka . kod dia yang tak suka ct an .? nak tau dia cakap pe .? dia cakap dia tak suka ct , makin lama dia benci ct . hurm .. alangkah sedih nya ct masa tu .. ta pe lah , tak payah da msg ct .. nanti dia lagi benci ct . ct cakap macam tu dekat dia ..
pastu dia reply dia cakap . sori-sori juz melawak .. adoiy ! p.cik nak melawak pun agak-agak lah . sedih saya tau tak . ta pe ta pe . janji da maafkan sudah kan =D

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja