You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
kenapa perlu benci ?
Sunday, May 29, 2011 | 5/29/2011 05:16:00 PM | 0 comments
helo ? da story sedih ney .. semalan budak tu kan .. esh .. payah law panggil budak kan , ta pe lah ct gelarkan dia si kacak .. eh ? kacak sagat ke dia .? yang tu ta buleh nak cakap lah , rahsia .. huhu ..
semalam ct gaduh dengan si kacak ney , sebab salah paham ja un .. dia cakap dia ta heran lah ct merajuk .. and buang masa ja pujuk ct .. urhh .. kenapa perlu cakap macam tu .. ct da law sensetif , cepad sangat terasa dengan apa yang dia cakap .. then , dalam pukul 11.55 macam tu ct text dia , ct cakap sory kat dia .. pastu dia cakap I HATE U kat ct .. uhh .. ya Allah kenapa perlu benci mebenci ney .. besar sangat ka salah ct kt si kacak ney .. si kacak bukan cakap yang tu ja , dia cakap dia tak suka ct and benci ct .. huh ! mengeluh je ct lepas baca text tu , then tetiba air mata ct mengalih .. terasa sangat apa yang dia cakap tu .. kenapa buat ct macam ney .. kenapa hah .? tolong lah jangan permaen-maen kan ct , ct ta suka dipermaen maen kan .. sory lah si kacak if ct da wt salah kat si kacak :'( if si kacak ta nak juga maafkan ct tapi tolong lah jangan membenci ct .. buleh .? arghh .. kusut kepala ct ney .. da macam nak meletup da .. huhh ! ta pe lah .. benda da jadi ct redha je lah .. :'(

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja