You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
miss | some | one !
Tuesday, May 31, 2011 | 5/31/2011 09:05:00 PM | 0 comments
hey hey . wassup ! eh ? sory nah . asslamualikum ... :] sehad sehad ta korang .. harap harap sehad law nuh .. hmm .. entry kali ney about miss some one lah .. urm .. nak tawu ct miss sape , sape lagi kalau bukan Mr. Kacak . eh .? mesti korang pelik kan , ari tu panggil si kacak now panggil Mr. Kacak .. haha .. ct nak panggil Mr. Kacak law , bagi sedap dengar cikit .. hehe ..
da dua hari Mr. Kacak ta text ct , nak buat macam mana kan dia dah benci ct an .?
tapi .. semalam , time tengah malam sikit , dia da anta text kat ct .. ct un pelik , dia text ct and panggil cm besa . macam ta marah ct lah .. tapi memang kureng law , ct tido .. tidak buleh text dia .. nak buat cm na , kemarin ct terlampau letih , tido un ta ingat pe daa .. maklum lah kemarin ct g perlis , lawatan sambil belajar .. sekolah ct buat lah .. tidak Mr. Kacak ekod , tapi dia kena g KL , so ta ekod lah .. tidak kalo dia ekod lagi ct best .. btw , kemarin ct g padang besar g beli DOMO .. OMGost ! akhirnya , dapat juga bear DOMO ney ! haha .. ta kusangka lah .. ta taw pulak duet ct tetiba banyak , then lepas lepas beli tengok tengok purse , K.O.S.O.N.G .. mod terus sedeh ..
ta ley nk beli pe dah .. urghh ! eh .? ct da merepek sampai kemana dah ney .. hehe ..
agak agak kan Mr. Kacak ney miss ct ta macam maa ct miss dia . hurm .. nta law .. ta pe lah , samapi sini dulu , entry ct .. if ada masa , and ada kerajinan untuk mengepost entry baru ct akan post .. dun wory .. btw imissyouMr.Kacak !!

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja