You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
missing u !
Tuesday, May 3, 2011 | 5/03/2011 08:40:00 PM | 0 comments
hey korang , sehad ta ? sehad ae .? alhamdulillah .. harap sehad selalu erk .? ct kat sini kurang sehad .. keja batuk je ..sekarang ney lak , badan jadi letih-letih macam nak demam .. mungkin ct demam rindu kat budak tu kod ? hmm .. berbalik kepada tajuk entry ct .. missing ? mesti tertanya-tnya ct missing sape law kan ... actually , ct nak nages dulu .. hhuwahhhhhh !!! :'( ..
sob .. sob .. sob .. uke-uke .. sebenar nya , ct missing orang yang paling ct sayang , ney ta babitkan family uke .. orang yang paling ct sayang tu , cinta hati ct .. sebenar nya , dia ta sah-sah jadi cinta hati ct un .. ct juz suka perasan , sebab cara layanan dia kat ct macam kami kapel .. tapi ... sebenarnya tak ........ :(
dia betul-betul ta ley maafkan ct .. semalam , kali terakhir ct msg dia .. and semalam , kali terakhir kod , dia panggil ct sayang ! ct tanya dia .. dia maafkan ct ke belum .? dia cakap , nak tawu tunggu hari rabu ney .? ct pikir da uke .? tapi hari ney ct antar msg tanya lah dia marah ct lagi ke .? no respon .. hmm .. nampak gaya nya .. betul-betul benci ct ..
tapi ct rindu sangat-sangat kat dia .. hmm .. awak saya rindu awak lah .. reply lah msg saya .. :'(
macam mana lah kan esok nak berdepan dengan dia , dah lah , satu kelas .. adoiy .. dugaan betul untuk ct ney ..

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja