You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
bahagia pergi macam tu je ):
Wednesday, June 15, 2011 | 6/15/2011 10:01:00 PM | 0 comments
hello peeps ! alahai , penat law hari hari macam neh kan ? pergi sekolah asyik kena ja pandang muka dia , setiap kali ct pandang . mesti rasa kecewa bercampur sedih . kadang kadang ct tertanya tanya kenapa dia buat ct maca tu .. ct harap satu hari nanti dia dapat jelas kan kat ct kenapa dia buat macam tu . )': tapi kan kadang kadang ct tengok dia tertawan balek , HAHA . tapi ........ tertawan kod mana un , benda tak kan buleh jadi macam dulu balek . esh , kan best macam dulu . hm . arrgh . manyak tension maa .. i can't stop thinking about her ! OMA ! payah gila nak forget pasal benda dah lepas neh kan , tambah tambah benda yang kita nak kena lupa ada depan mata setiap hari . haish , derita teramad ! please come back to me ! i need u sangat sangat ! )= setiap kali nak alihkan pandangan dari tengok dia , setiap kali lah mata neh tersangat sangat nak tengok ! konon , nak tengok dia buat apa lah kan . tapi takut sangat nak tengok , nanti takod dia pasan lak kan ? kalau ct tengok dia , dia pasan ct cepad cepad tengok kod lain , takod nanti dia kata pa pulak kan . what ever lah pas neh , ct tak nak pikir ~

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja