You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
hurghh !
Saturday, June 25, 2011 | 6/25/2011 05:08:00 PM | 0 comments
hey blogger blogger sekalian , how are you today ? fine ? harap fine fine je eh ? hm . buhsan lah plus sunyi . huhh .. sekarang hidup ct neh betul betul buhsan . kalau hari isnin sampai jumaat , bangun pagi , pergi sekolah . lepas tu balek , mandi , sembahyang , makan . tengok tv , malam lak makan . tengok tv lepas tu tido . rutin tu berualang ulang ja . kalau hari sabtu ahad , ya Allah lagi law buhsan . buhsan tahap cipan berguling guling . HAHA . nak study , huhh . malas mak aih , kalau ct study kejap je , sejam je . HAHA . stress study lama lama . sebut pasal study neh kemarin jumaat 24-06 sekolah diorang buat program jayawaris . program tu kami pelajar tingkatan 3 , 5 , 6 . yang nak ambik PMR , SPM , ngn STPM neh kena panggil ibu bapa masing masing hadir kat sekolah , untuk sain buku rekod . ct mak ct yang pergi , takod ja ct neh . takod cikgu komen sal ct kat sekolah . tapi ct kat sekolah uke ja , ta noty noty . noty un sikit sikit ja . tapi keputusan exam hari tu , down gila . 2 fail . kaciwa nya . yang fail tu lak math dengan sejarah . math ta pa , memang kali tu soalan susah . tapi sejarah . kalau exam ja , ct mesti ta buleh skor sejarah tu bagi lulus , keja fail ja . haih . penad betui kan . yang syok nya , sir yang ajar ct bahasa inggeris puji ct . err . terharu ct plus sonok . HAHA , sapa tak syok kena puji kan . cikgu cikgu len besa besa ja . ta komplen pun sal ct neh . HAHA . k lah bai ! (:

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja