You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
i'm tired !
Saturday, June 18, 2011 | 6/18/2011 09:12:00 PM | 0 comments
huhh ! ct penat law , penat tawu tak ? bukan penat buat keja ka apa ? penat nak pikir suma yang da jadi kat ct neh , penat sangat sangat ! ct nak kedamaian ! tawu ta kedamaian ! ct perlu kan yang tu , bukan perlu kepenatan yang dok mereyau rayau kat diri ct neh . hm . mr sombong ! ct penat sebab dia ! penat teramad amad , dah taw tak suka ct or whatever kenapa dok kacau ct . kenapa hah ? dengan anta chat setiap kali ct un9 , tolong lah . kalau terusan dia buat macam tu , ct takod ct suka balek kat dia . err .. ct takod suka dia , takod sangat ! takod hati ct neh sakit lagi . aduh ! kenapa lah suma neh jadi ! dah law taun neh exam , nak pikir study lagi ! weh , napa lah hg buat aku macam neh hah ? tolong lah paham aku !

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja