You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
imissyou ! ='(
Wednesday, June 8, 2011 | 6/08/2011 07:01:00 PM | 0 comments
hmm . ct miss dia sangat sangat lah .. ta tawu lah napa perasaan ney dok ganggu ganggu ct .. kadang kadang rimas lah . tapi kalau dia contact ct mybe ct ta kan rasa rimas macam ney kan ? hm . napa lah hilang macam tu je . aduh . semalam ct mimpi kan dia , ct mimpi dia contact ct .. urghh , sampai macam tu punya miss dia , tapi dia kesah ka suma tu . entah lah , mybe ta kisah kod . adoiy ! cubaan betul lah cuti cuti sekolah ney . ta pe lah , if sayang kan ct contact lah , kalau ta .? dia ta kan contact da law tu kan .. uke fine lah kalau ta nak contact da .. ='( uke lah , nak g siap siap bukak puasa , maklum law kena puasa ganti . i have one more day tok ganti puasa .. =='

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja