You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
Join Bloglist CIK KACAK
Monday, June 6, 2011 | 6/06/2011 04:05:00 PM | 0 comments
hey hey .. ct dapat tag dari kak ira lah ..kak ira suruh join bloglist ney .. nak tengok .. jup jup uke .. ct copy arahan dia ..ney bloglist yang ct cakap tadi tu .. kalau nak join pun buleh , tapi kena ikut arahan lah ..

cik Kacak ada kan 6 kategori , awok boleh pilih salah satu naa , satu je ! kalau tak tau nak pilih , join je - nanti cik Kacak yang tetapkan kategori awok . HHE

blog comel lote
blog handsome
blog sweet
blog awesome
blog cool
blog PMR , SPM candid

- buat satu entry dengan tittle ' I join bloglist cik Kacak '
- tempek banner kat atas tu dalam entry , nak tempek kat sidebar pun boleh .
*klik banner tu dulu , then right click > copy > paste dekat entry - tak susah kan kan ?
- tag 2 orang blogger lain - pastikan dorang tau .
- tinggalkan link entry yang awok dah buat dekat ruangan comment .
*kalau tinggalkan dekat page Kacak's Blog lagi afdal , senang sikit sebab cik Kacak tau FB awok .


aduh , ct ta taw nak kategorikan blog ct ney sebagai pe ? ct nak Cik Kacak tentukan buleh .. hehe .. ct nak tag *Nur Fatihah
*faiz mohsin




Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja