You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
kenapa berubah ?
Monday, June 6, 2011 | 6/06/2011 06:29:00 PM | 0 comments
hey ? kenapa kau cepad sangat berubah ? sejak sejak kita cuti sekolah ney kan ? kau berubah sangat !
aku rindu lah kau text aku hari hari .. rindu sangat .. tapi ........... kau tak macam dulu , kau berubah sangat . mesti kau buhsan kan sebab tu kau layan aku macam ney .. huhh .. kenapa kena macam ney , sedih aku tawu ta .? aku rindu kau panggil aku sayang , rindu tersangat sangat tawu dak ! sekarang kau sombong tersangat sangat dengan aku , tiap kali aku tegur kau , kau buat tak taw je kan .? aku rasa kau buat aku macam tak wujud lah .. mybe kau try nak lupakan aku kod .. tapi ......... ak ta buleh lupakan kau .. aku sayang kau .. tapi apakan daya aku ney , nak tak buleh paksa orang sayang aku ney kan .. aku bukan sapa sapa dalam diri kau tu kan .. uke aku faham lah .. =(suka law kalau buleh macam ney .. T_T

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja