You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
kenapa ?
Sunday, June 26, 2011 | 6/26/2011 06:34:00 PM | 0 comments
arghh ! penad lah pikir suma neh , napa ct still pikir mr sombong tu lagi . hurh .. ct benci dia , tak suka dia ... dia jahat ! hm . kenapa setiap hari ct termenung and then pikir dia , ct un suka tunggu dia massage ct . haih . cam na tak penad kan ? uke , ct fatimah oi , hang tak yah law pikir dia . dia tu kalau makin dok pikir sakit hati . biar lah kat dia , biar kita tengok nanti cam na kan ? haih . kalau buleh nak forget terus senang . ish . lupa ingatan lah senang ceta ! sapa un tak ingat , biar orang yang tolong ingat kan untuk kita kan ? cubaan hidup cam neh law . ish . ct tak buleh mengalah . ct kena sabar and hadapi cubaan yang ct tima . please law mr sombong oi , pergi jauh dari aku . jangan bagi aku tengok muka dengan hadapi hang tiap tiap hari . aku tak nak perasaan yang bernama suka neh ada dalam diri aku dah . tolong lah !

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja