You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
patut kah lupakan dia ?
Saturday, June 11, 2011 | 6/11/2011 05:04:00 PM | 0 comments
assalamulaikum ! cepad jawab lekaih . haha .. sehad sehad tak ney ? sehad law ney ? kalau bagi yang tak sihad lagi , ct doa harap harap cepad sehad taw . hehe . berdasarkan tajuk entry ct ney kan ? hm . patut ke ct lupakan mrKacak ney ? buntu lah , btw . dua tiga hari lepas memang ct nak lupakan dia , tapi .. semalam dia tetiba anta text kat ct , ct pelik plus happy gila . then ct tanya dia lupakan ct kah , lama ta text ct an ? nak tawu dia cakap pe ? dia cakap memang da lama dia lupakan ct . ish .. sakit hati baca tu . ta pe lah . ct cakap manusia memang cepad berubah , dia cakap memang un , uke lah bye . dia cakap macam tu ! then ct cakap , uke , harap bahagia dengan kehidupan baru . then ct bagi salam . ct ingat dia tak reply da text ct . pastu tengok dia reply dia cakap aik , tak nak kenal dengan awek dia ka ? dia kata awek dia cun lagi pada ct .. huh ! ct kata , hah ? sapa dia , nak kenal gak dengan awek dia yang cun melecun tu kan . then dia cakap tak payah ,nanti takod ct jeles sebab awek dia cun sangat . hey ! ingat aku kesah sangat ka yang awek kau cun sebenar nya ct kesah , tapi pasal cun tu , ct tak jeles lansung lah sebab ct un bukan cun ! haih . hati ct semalam teramad amad lah sakit ! haih . tapi dia kesah ka hati ct sakit ? sikit dia tak heran lah . dia kan ada awek baru , tak pe lah . jaga lah awek baru yang cun tu kan elok elok . takod nanti kena kebas orang lak ! patut kah ct lupakan dia . haih ! tak tau lah . rasa nya perlu lah , uke ct akan try lupakan dia , harap berjaya eh ? hm .

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja