You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
serabut lah !
Friday, June 10, 2011 | 6/10/2011 08:54:00 PM | 0 comments
hello peeps ! sehad sehad tak ney ? harap always sehad ja erk ? sekarang ney an ? hidup ct makin serabut lah , macam macam dok pikir sampai hidup un da serabut . kalau diri ct . haha . serabut kod . ct banyak sangat pikir , pikir study law , masalah dunia lah . and about love* ntah pa pe kan *
alah about love tu an bukan pikir pe sangat , pikir sebab buhsan law single ney kan . tapi pikir pikir balek . ala single lah senang kan . ta payah nak jaga hati sapa sapa , and hati un tak di sakiti kan .. HAHA . tapi sekarang neh ct selalu teringat some one . nak tau sape ? tak gitau mesti korang tau da kan .. malas lah nak gitau .. hehe . tadi bengang gila law dengan cikgu , dia cakap ada tusyen tapi gitau kat cikgu laen suruh gtau kami kata tak ada tusyen . adoiy , kalau tau awal awal tak bangun da .. haih , jadi pengemis sekejap tadi depan KFC , ahah . maklum law tak da duet nak makan , tapi tak da sapa kesian . HAHA . nak kesian buat pe kan da bukan pengemis . hehe . so da sakit punggung dok situ , so bergerak pulang ke rumah . membe ct un balek umah ct tak lah buhsan sangat , uke lah tak taw nak ceta pa dah .. HEHE . lop u all ! (:

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja