You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
sombong eh ?
Saturday, June 4, 2011 | 6/04/2011 04:10:00 PM | 0 comments
annyeong ! hehe .. paham tak .? sape sape yang minat korea mesti paham punyalah , yang tak minat tu mesti tak paham kan ? maksud nya helo ! hehe .. lama ta update blog , rindu lah .. hehe .. memang sengaja tak nak update blog , malas lah .. hehe .. lagi satu bukan malas ja , tapi tak tawu nk update pe .? idea ta masuk , hehe .. berbalek pada tajuk entry ney .? sombong eh .? sapa law yang ct kata sombong ney kan .? bukan ct kata lah , ada orang tu kan cakap ct sombong =='
sombong ka ct ney sampai sampai cakap ct sombong .. adoiy ! dia tak kenal ct betul betul ney sebab tu buleh cakap ct sombong .. huhh ! nak tawu manusia mana cakap ct sombong ? ala Mr. Kacak lah .. dia yang cakap ct sombong .. tapi ct ta penah sombong dengan dia un .. setahu ct , dia yang sombong GILA dengan ct .. balek balek ct pulak yang kena sombong .. sengal lah .. haha ... kan da kena .. =)
semalam dia anta chat kt fb dia cakap ct BUDAK SOMBONG ! ada ke patut cakap macam tu .. dia yang sombong ta nak sedar .. puk pala baru taw .. haha ..
ct cakap law kalau ct sombong , dia lagi lagi lah sombong .. dia ta nak ngaku .. dia cakap nak ngaku buat pa , dia ta sombong .. eleh . kalau da sombong tu sombong jugak .. ta nak ngaku lak ..
sekarang Mr. Kacak da tak text ct da .. maklum law , orang tu da sombong da dengan kita kan ..
btw , cuti dua minggu ney is bored ! huhh ! tapi bukan selama dua minggu ney .. ada jugak hari hari yang ta bored uke .. uke lah sampai sini dulu ..

Mr. Kacak ! imissyou ! tawu ! walaupun kau da sombong !! =='

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja