You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
eh ? nk lalu buleh ?
Wednesday, July 13, 2011 | 7/13/2011 08:03:00 PM | 0 comments
dimulakan dengan assalamualikum ..
apa khabar , wahh . sungguh lama sekali ct tak berhikayat kat blog neh .. bukan tak sengaja , tapi disengaja kan disebabkan satu hal .. HAHA , hal apa law kan . tak law semenjak ct tak menaip entry untuk blog ct neh , macam macam jadi aih .. ct jus malas nak ceta jaa , sebab terlalu private . *private apa un tak taw * first masalah folio , tapi dah selesai dah . kedua masalah dengan mr sombong tu .. eh eh sekarang dia tak sombong dah , dia biasa biasa je , tapi kuat jelez , kita tukar pulak .. nak panggil pe eh ? hmm . mr kacak .. haha .. berbalik pada nama lama .. hari tu dia excident . first ct dengar dia excident terkejut un ada , tapi ct harap tak dak pa pa law , cuma tangan dia ja luka .. tapi cian bila tengok .. ceyh . nak tunjuk prihatin lak ct neh .. HAHA .. sekarang ct dah deative fb ct disebabkan nak ngelak diri daripada dua puluh empat jam depan laptop dengan melayan fb serta blog .. haha .. dapat law jugak elak dua tiga hari ja .. pastu nak un9 balek .. apa law kan .. haha .. btw .. trai dah nak dekat , bukan tu ja , bulan puasa akan menjelma tak lama lagi .. arhh .. puasa , trai ! fuhh , takod trai law .. takod sangat . =|

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja