You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
enjoy pergi KEM .
Saturday, July 30, 2011 | 7/30/2011 07:10:00 PM | 0 comments
weh , p kem PDCA syok kod . haha , first aku ingat tak syok , kod kod law buhsan kan ? kalau buhsan conform tak syok betui dak ? pergi pergi tu syok abaq hang . HAHA . kem tu start hari jumaat petang .

29-07-2011

lepas lepas balek sekolah tak balik rumah dah rumah terus g pendaftaran , lepas pendaftaran ambil beg , then terus g asrama . ala , kem tak jauh mana pun , dekad sekolah ja . tido pun kat asrama sekolah . then , rehad rehad , pukul 3 kena berkumpul kat dewan , nak bahagi kumpulan .. aku tak kumpulan sekali ngan membe membe , saja lompat p kumpulan diorang . sebab tak nak berpisah dengan diorang .. lepas tu cikgu bagi taklimat sikit , then dia cakap nak main explores , best gila explores . memang terbaik ar explores . ada ka patut blande buah peria campur dengan biskut ..
eeeyyukk ! wekk ! nak termuntah aku minum , tapi nak buad cam na kena minum juga law kod mana pun , nak menang punya pasai . tapi paling best kami kerjasama dalam kumpulan tu . abg abg ngn akak akak form 5 ngn form 6 spoting gila ..
malam tu pulak , lepas magrib kami kena bincang nak kena buad pembentangan esok tu .. lepas lepas bincang tu kami men game lagi .. kami men sniper ! best gila , sapa kalah kena calit ubat gigi . kebetulan aku pulak kena . haha , serius lawak . then lepas main naik dorm tido sebab terlalu penad , lari lari time main explores tu ..

30-07-2011

kena bangun pukul 5 pagi , sembahyang , memang wajib kan untuk orang Islam , aku tak bangun pun , sebab .. #pahamjalah , hehe . then , pukul 7 aku bangun , kalut ja mandi , suma orang dah turun tinggal aku ja tak turun lagi . padan muka sapa suruh bangun lewad kan . then lepas breakfast , kami buad senaman sikit . lepas senaman kena naik dorm tukar baju kurung lak sebab ada ceramah . fuhh , tadi kena muhasabah diri pulak . semua orang menagis berlagu lagu tadi . termasuk aku . T-T . lepas tu kena buad pembentangan pulak , aduh , sorang sorang kena cakap depan suma orang . argh . aku cakap macam tak cakap ja , malu siot ! err ~ then kami buad sekali lagi pembentangan . buleh tahan law .. haha ..
kemuncak telah tiba , time nak kasi hadiah . nak taw kumpulan kami dapat bapa , huih . number 2 kod , dapat hempe , sumpah syok gila weh .. yang sedeh nya time nak balek law , pas neh tak buleh nak tinggal sekali dah , macam dulu .. huhu . balek dari sekolah pergi hospital melawad kakak ipar . hurh .. yang aku tau aku happy gila . (=

p/s : sumpah aku benci dengan perangai hang weh ! sakid hati !

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja