You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
kebelakangan neh ?
Monday, July 25, 2011 | 7/25/2011 05:12:00 PM | 0 comments
hello pepps , you all macam mane , sehad tak ? mesti law sehad ka , bagi yang tak sehad tu ct doakan bagi sehad ok .. hari neh ct tak pergi sekolah . haha .. neh suma angkara sifat malas yang datang dengan tiba tiba , haha .. #backtothetopic
kebelakangan neh kan , ct selalu rasa happy dan selalu rasa sedih .. perasaan tu selalu ct rasa setiap masa .. hurh .. first , sedih ? sedih mesti kena ada dalam diri seseorang tu an ? tapi tak tau law bagi orang yang tak penah rasa sedih dalam diri dia . ct neh sedih , sebab tak dak duet .. haha .. macam tak masuk akai ja kan , sedih sebab tak dak duet . haha . tapi nak buad macam mana , dah nak sedih jugak . haih .. terpikir ja nak ambik mana duet neh kan .. nak beli pa pun tak buleh . tapi bukan sedih sebab tu ja , kadang kadang sedih sebab len jugak . then , happy pulak , ct happy kan sebab , mr Kacak datang mencari ct balek , haha , cam tak percaya ja . ingat nak ja lupa dia sebab ct pikir dia dah lupa ct .. lepas ja last dia marah ct tu kan , ct dah putus asa nak ingat dia .. err .. sapa tak sedih dah jadi macam tu kan .. then , petang tu kan , ct bangun bangun ja tido , tengok da 1 message . buka ja message , message dia . wahh . macam bermimpi di siang hari law pulak ct neh , haha .. then text text dengan dia .. uke law kami , haha .. tak pe kita tengok sampai bila nak uke kan .?

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja