You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
lama gila . HAHA
Wednesday, July 6, 2011 | 7/06/2011 04:50:00 PM | 0 comments
wahh . kami rindu kat blog kami neh laa . maklum law lama kami tak update blog kami neh dengan entry entry yang buhsan kan ? haha . sekarang kami baru ada masa dan kerajinan nak menaip entry buhsan neh .

AMARAN : kalau agak agak tak baca lagi dah rasa buhsan , tekan pangkah warna merah tu la senang kan . tak nak cakap banyak =)

mesti ampa semua heran kenapa law kami cakap macam neh kan . HAHA , pengaruh kebudak budakkan . hehe . tapi best lol cakap cam neh . hehe . kami kat sekolah cakap macam neh dengan membe membe kami . best lah . bergaduh un panggil macam neh . =)
sekarang kan kami rasa hidup kami macam aman law kit . sudah buleh terima kenyataan . haha . tak kesah law , apa nak jadi sekarang . yang kami taw . kami nak happy ja . kami dah tak mo sedih sedih . kalau kami sedih pun , bukan dapat apa apa un . buad sakit hati ja kan . hehe . sekarang kami dah tak kesah orang tu nak suka kami ke tak . nak suka tak pa .. tak nak suka un tak pa . tak kesah dan tak nak paksa . kami tak suka paksa orang . tak baik kan paksa orang . neh ampa nak taw dak satu rahsia . haha .. tadi kami tak pegi sekolah . haha . rahsia ka tu ? HAHA , saja gatai gatai nak bagitau . haha ..

p/s : hari neh ada sukan tara sebab tu tak pegi sekolah , lagi un kami sakit . hehe =)

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja