You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
masalah =(
Thursday, July 21, 2011 | 7/21/2011 09:38:00 PM | 0 comments
hey hey .. sehad sehad tak suma neh ? harap sehad sehad law erk ? lama juga law ct tak update blog ct dengan entry ct yang entah pa pe kan ? HAHA , btw sekarang ct sedang menghadapi masalah .. normal law kan kalau manusia neh ada masalah .. umpama masalah neh makanan manusia dah .. kita yang kena ney kena hadapi dengan sabar ja .. ct neh ada masalah duit sekarang neh , memang duit ct dah tak da sekarang neh . tak taw mana pa abeh *pmanalagikalautakgunakan ? HAHA .
nak buad pa un tak buleh dengan tak dak duit neh kan ? ingat nak beli buku duit un tak dak . kan masalah tu .. lagi satu masalah study neh .. ct neh malaih sungguh nak study . dah law trail nak dekat .. lagi dua minggu tak silap .. hey , dua minggu rasa cam dua hari ja .. ya Allah tak taw law sekarang neh , malaih nak study nanti nak jawab pa masa trail . alahai , sungguh tension .. ct tension sampai muka ada jururawat . haha .. ada lagi masalah , tapi di private kan .. harap paham . tak taw lah sekarang neh ct nak jadi apa ? korang doa doa kan ct neh sabar hadapi masalah ct neh ok ? sayang korang =)

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja