You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
21 tentang diri ??
Sunday, August 14, 2011 | 8/14/2011 06:12:00 PM | 0 comments
assalamualikum . sehad sehad tak neh ? mesti sehad kan ? haa .. perkara yang wajib ditanya , puasa tak ? mesti law puasa kan ? siapa dah tinggal puasa ? aku belum tinggal lagi , alhamdulillah . tiada halangan masa aku puasa . aku harap tiada law sampai akhir Ramadhan neh kan . #beralih ke tajuk . 21 tentang diri ?? eh ada tanda soal kan ? tentang siapa korang agak agak . siapa lagi kalau bukan owner blog neh . haish . 21 tentang diri aku . kenapa kena 21 . sebab aku suka 21 . hee ~


1- full name : Siti Fatimah Bt Mat Noordin
2- aku dilahirkan di Hospital Seberang Jaya .
3- aku lahir pada 21 September 1996 #sebab tu aku suka 21
4- aku suka orang carring pasal aku #walaupun tak dak 
5- tidak mudah putus asa , ceyh ceyh . kadang kadang putus asa jugak . hehe
6- suka marah orang . best ouh . marah bertempat law .
7- suka kacau orang . tambah tambah orang yang sibuk buad keja . lepas tu mesti kena marah punya (=
8- suka buad lawak bodoh .sebab suka tengok orang ketawa .
9- suka senyum . walaupun benda tu serius .
10- aku paling suka masakan mak aku , tak buleh tanding dengan masakan orang lain lol .
11- suka un9 facebook 
12- pemalas study . dah nak dekad exam pun malas nak study kan ? apa nak jadi .
13- tak suka bila kena marah ,takod law . tapi suka kacau orang . haha .
14- budak paling tak suka gaduh . tak baik law gaduh gaduh neh . kena santai jaa .. HAHA
15- kalau aku libat kan diri aku dalam dunia percintaan . aku akan setia . ceyh . (:
16- aku paling tak suka orang yang suka CURANG , PENIPU dan sewaktu dengan nya . tambah tambah PLAYBOY kan ?
17- kuad menagis . walaupun hal tak besar mana pun .
18- suka berjalan jalan . kalau buleh satu dunia nak pusing .
19- selalu digelar blurr oleh membe membe aku . tak patut kan ?
20- tersangat sangat suka korea . impian nak pergi korea satu hari nanti .
21- and the last about me . tak cantik . tapi comel . HAHA . #teramad perasan .

sedikit sebanyak tentang diri aku . memang tak buleh blah kan ? ada lagi tentang diri aku . kalau nak tau sangat . jadi law friend aku . aku malas nak tulis panjang . btw aku dapat panggilan percuma . siapa nak aku col dia . kasi number pon . HAHA .




Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja