You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
3 more ~
Friday, August 12, 2011 | 8/12/2011 10:50:00 PM | 0 comments
hello pepps . assalamualaikum . macam mana puasa hari neh ? ada yang ponteng tak ? tak mau ponteng ponteng tau dosa tu . HAHA . kalau dah memang cuti tu tak apa law .
weh , trail aku tinggal lagi 3 paper ja . huh , pada law kan . memang law sikit lagi ja , tapi nak jawab tu . err ~ Allah ja tau macam mana kami punya perasaan . tadi paper pendidikan islam , ya Allah susah mak aii . aku jawab yang mana aku rasa tau ja . yang len aku buad tau ja . HAHA . tak tau kali neh nak dapat berapa ..
aku harap sangat trail aku neh lulus suma , walaupun markah sikit ja . tapi kalau banyak kira bonus law , hehe .
aku dah buad nazar , kalau result trail aku neh semua lulus . aku nak puasa sehari , lepas raya nanti . insya'allah . aku harap sangat sangat tercapai niat aku tuh kan ? isnin neh , matematik . uih . pecah kepala aih .

p/s : #ifoundyourlovedear (=

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja