You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
bai JULY , welcome AUGUST .
Monday, August 1, 2011 | 8/01/2011 10:27:00 PM | 0 comments
salam satu blogger , ceyh . tak penah penah salam satu blogger neh tetiba ja kan ? haha . saja law , tak buleh ka ? #biarlaw nehblog ak .
kejap ja kan dah bulan Ogos . lebih tepat lagi bulan Ramadhan law kan . sebut pasai Ramadhan neh kan , macam mana puasa hari neh ? letih tak ? bagi aku law kan . hari neh aku puasa agak letih law . mybe sebab panas kod . nama pun dok Malaysia . Malaysia is very hot . #bak kata omputeh
tapi nak buad macam mana kena tahan law kan , dan kena sabar . sabar kan separuh daripada iman .
tadi kat sekolah aku tak tau law , aku keja tido ja . cikgu masuk ja derek nak tidur . sampai dua masa aku tidur #gilabhai . seumur hidup tak penah tidur sampai dua masa , first time kod . mybe baru start puasa kod , and mybe hari neh agak panas . tapi , aku rasa lega gak law , sebab budak kelas aku ramai tak mai , malas law kan , apa lagi . haih . btw , weh minggu depan ! trail ? OMGoth .
not ready ? haha . tu law orang kata time masa dok ada tak mau dok study , neh nak dekat trail baru dok ketaq pala kan ? hai . manusia . HAHA .

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja