You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
#harus terus terang
Thursday, August 11, 2011 | 8/11/2011 09:51:00 PM | 0 comments
hm . aku nak lepas kan apa yang terpendam dalam hati aku selama neh .. tak buleh law simpan lama lama .. rimas . lagi satu selalu pikir .. sebenar nya . HAHA , sebenar nya apa eh ? lupa law . #ceyhceyh buad lupa .
sebenar nya . aku sayang lagi dekat budak tu . err .. tak tau law kenapa perasaan neh tetiba ada . hm . tension kan ? dah law tengah trail . time tengah buad exam buleh dok pikir .. haha . #sengalkan . aku macam nak terus terang depan dia yang aku suka dia . ekod kan hati aku , aku buad dah , aku pikir ja lepas aku bagi tau mesti dia pikir aku neh gedik or what ever law kan ? sebab tu aku tak berani kan diri aku neh bagi tau dia ..
setiap kali aku tengok dia , setiap kali aku rasa best sangat . tak tau kenapa ? err . aku neh macam syok sendiri ja an ? hm . besa law kan . tak dak siapa nak syok kat aku , aku ja dok syok kat orang .. arghh , tak nak pikir law suma neh . takod nanti tension . ~

: weh , exam sains tadi susah gila paper 2 . pech kepala kod . err .
#iloveyoudear <3

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja