You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
#kaki berjalan . hee ~
Sunday, August 28, 2011 | 8/28/2011 07:12:00 PM | 0 comments

 oit . sehad tak semua .. mesti semua excited nak raya neh kan ? maklum law esok lusa dah raya kan ? persiapan macam mana ? semua dah bersedia ka ? mesti law kankankan ? aku semua dah ok . tinggal nak kemas rumah sikitsikit ja lagi . entry kali neh takdak papa pun . just nak bagitau yang aku neh kuad jalan . haha . tak masuk akal lansung , yang tu pun nak bagitau kan ? ala , saja buhsanbuhsan tak buad papa .
dari pagi kemarin sampai ke malam , tak berhenti henti berjalan . berhenti pun time bukak puasa . then malam g jalanjalan lagi , sampai kehari neh . dari pagi jalan ja keja aku . haha . ala . bahasa orangputeh , shopping . hee ~
tak semalam , membe aku pakat duk ajak aku p cs#center square . semalam memang aku tak larat so aku bagi jawapan pun tak larat law kan ? pastu pagi tadi lepas sahur rasa macam nak pergi law kan ? alangalang member aku ajak pergi terus law . sampai kat sana . pergi karoake dulu .. nak berlatih suara . lepas karoake tu , aku jalan nak pergi tandas . time aku jalan , ada orang ekod aku dia cakap
"hai , nak kenalan buleh tak ?" aku jalan , dia cakap lagi "nak kenalan buleh tak ?"
kali kedua dia cakap aku terus jalan cepadcepad pergi kat kawan aku yang jalan depan sikit pada aku . takod beb . kuar dari tandas aku jengukjenguk ja , takod terserempak lagi dengan laki tu .. err ~ seram . haha
lepas tu aku pergi main bowling . OMGoth , jumpa budak tu law #mrKacak :D . happy kejap . then masuk bowling . lepaklepak dulu . aku tengok dia , keja dengan fon dia .. sampai aku pun tak nampak .. err ~ geram law #geram pulak . mesti message dengan awek dia law kan . hm . agak jeles law . rghh . papa ja .
lepas abih dah main , turun bawah saja roundround , tengoktengok jumpa dia , keseorangan , ingat nak teman tapi .... tetap dengan fon dia kan ? ala , lantak law . then raoundround laagi , jumpa lagi . time tu aku nak balik daa . tengok dia , hm . semangat aku nak balik , haha . cakap dalam hati "biar law kat dia , fon dia kan ada a.k.a awek dia . err ~
time nak balik tunggu bus punya law lama , bengang aku , dengan hujan lagi . naseb hujan tak lebat .
sampaisampai kat rumah baru hujan lebat gila . haha .

p/s : kesejukkan . hujan lebat meyh -.-

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja