You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
mimpi kan dia ?
Tuesday, August 9, 2011 | 8/09/2011 05:19:00 PM | 0 comments
woit woit . anyeonghaeseyo ! korea pulak minah neh . haha . biar law , bukan selalu aku nak bercakap korea dengan korang kan ? weh . nak tau dak malam hari tu aku mimpi dia . dia yang aku suka suka dulu .. aku mimpi dia . OMGoth . tak sangka sangat sangat weh ? macam mana aku buleh mimpi kan dia . mimpi tu aku rasa best sangat . tak tau law mimpi tu macam mana #tak tau sebab lupa . tapi yang aku tau best sangat . sampai sampai kak aku kejutkan aku bangun sahur pun susah sebab sayang nak tinggalkan mimpi tu . apa maksud mimpi tu eh ? sampai sekarang aku terpikir .. mybe sebab aku sayang dia lagi kod . ceyh .... HAHA . mybe rindu . haha , no komen law .. aku bukan pentafsir mimpi .. bagi siapa siapa yang pandai tafsir mimpi gtau aku sat kenapa aku mimpi dia , padahal terang terang aku tak dak hubungan apa apa dengan dia selain kawan ? err .. kebingungan berada dalam diri aku .. hurhh ! aku pun rasa sekarang dia dah bahagia kod en ? tak pa , aku bahagia tengok orang yang aku sayang bahagia #status fb -.- hidup aku sekarang dah gelap . tak dak cahaya .. aku menunggu Allah takdir kan seseorang untuk terang kan hati aku neh dengan bawak cahaya #ceyh . (=  .. zaman sekarang to difficult to find true love right ~ 

ANNOUNCEMENT !

exam tadi , ya Allah susah juga law . pemahaman tak pa lagi , neh penulisan . fuhh . pecah pala kod weh . dah law time tu idea kurang di dalam otak aku neh . err ~ =='





Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja