You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
duit raya ~
Thursday, September 1, 2011 | 9/01/2011 06:04:00 PM | 0 comments
 



 hey . korangkorang macam mana RAYA ? best tak ? raya aku tahun neh ? hurm , agak best law .
sebab .... aku dapat duit raya banyak beb .. bukan tu ja , yang selalu tiaptiap tahun bagi duit raya kat aku , diorang update sikit bagi banyak . yang buad aku terkejut tu , kak aku yang first bagi aku 50 ringgit duit raya .. bukakbukak sampul , wow 50 ringgit kod . aku macam tak percaya ja .. aku cakap betul ka ? dia cakap betul law , tak mau bagi balik . mampus aku nak bagi balik , 50 tu , siapa yang nak tolak kan ?
duit raya aku dah mencecah 200 lebih .. tak sangka gila law . HAHA .
raya kedua , aku dapat 15 ringgit ja , yang lebih nya raya pertama law ..
ouk law , sekali lagi , Selamat Hari Raya ~



Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja