You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
gementar -.-
Thursday, September 29, 2011 | 9/29/2011 09:28:00 PM | 0 comments
assalamualaikum , hai . lama aku tak update blog kankan ? haha . biasa la , calon PMR . hah ? sebut pasai PMR . OMGoth . aku mengalami tekanan neh . takod nak jawab exam nanti . kawankawan blogger semua , harap doa kan aku sama eh ? untuk jawab PMR nanti dengan tenang ja . haha . btw banyak cerita aku nak cerita kat korang semua . tapi masa tak mengizinkan aku . aku sekarang terlalu busy untuk study . terbiasa dengan study last minit . aku memang macam neh . haha .. aku ketaq la weh .. mintakmintak soalan tahun neh tak berapa nak susah sangat kankan ? haha . kalau tak susah bukan exam la nama nya kan ? haha .
takpa nanti lepas habis exam aku nanti , aku update selalu la . haha . 24 jam depan lappy neh . haha ..
aku ada satu cerita yang buad aku happy gila . tapi cerita dia panjang , aku tak buleh cerita sekarang nanti aku cerita eh ? ok la , aku nak p study . aku doa kan sesiapa yang nak hadapi PMR macam aku neh . harapharap buleh jawab dengan tenang tau . tak mau ketaqketaq ok ? harapharap dapat 8A atau 9A ok =)

; 4-10-2011 . hari yang ditunggutunggu oleh semua batchbatch 96 . kedudukan aku time exam belakang weh . 
tak kena kipas pulak tu . haha . ok la bhai =)

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja