You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
keboringan . --'
Sunday, October 23, 2011 | 10/23/2011 09:04:00 PM | 2 comments
assalamualaikum . and hye to all my friend sama ada yang aku kenai atau tidak ye .. hee ~ hari neh sehad tak ? kalau tak sehad macam selalu , aku mesti suruh korang makan ubat kan ? menyuruh kalah mak , mammy , ummi atau mama korang ken ? takpa , kita kan saudara sesama Islam =) hehe .
bytheway . hari neh gelombang keboringan telah melanda hidup aku hari neh .. huiihh .. Teramad la boring , sampai tak toqah nak buek apa .. adui . any ideal ? no ? kan ? korang pun takdak ideal nak bagi kat aku , haha .. tambah aku neh , lagi la taktau nak buad pa .
tabiat aku hari neh online pesbok , offline pesbok . online pesbok , offline pesbok . dan seterusnya . haha .. gila kan ? boring la weh . nak main game pun , asyik kalah ja . aku pun boring , nak juga menang .. tak buleh menang . hurh .. bengong betui ..
hurrhh .. hari neh 23-10-2011 . aku BORING tahap gaban la . tau dak ? taktau neh aku bagitau , kod mana pun kena tau juga nah =) sekian terimakasih =D

; entry yang boring . herr .. sorrey banyakbanyak nah -.-

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja