You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
salah aku nampak . hang ?
Sunday, October 30, 2011 | 10/30/2011 12:37:00 AM | 0 comments
weh , kenapa kalau salah aku ja hang nampak . walaupun pun salah tu tak besaq mana pun .. suka nak besaqbesaq kan ? aku tak suka la .. aku tak suka gaduh dengan hang la .. kalau aku komenkomen dalam facebook tu mesti hang kata aku duk menggatai . weh ! aku tak dak niat lansung nak menggatai nah .. hang tu yang suka menuduh . alahai , time hang online duk menggatai tak pa pun , aku tau la , bohong la kalau hang kata dak .. aku sedaq . aku dengan hang tak dak kaitan , tapi hang tak buleh ka jaga perasaan aku neh sikid .. sikid pun jadi la . kalau hang tak suka aku pun , awad berat sangat ka mulut hang tu nak cakap sejujur jujur nya yang hang tak suka aku .. aku dah tak larat nak hadapi harihari macam neh .. ingat la weh , aku pun ada perasaan .. hang pikiaq la sama .
dulu hang penah buad aku sakid hati sangat , weh ! tu la first time aku sakid hati yang Teramad sangat , tapi hati aku neh buleh lagi maafkan hang , buleh lagi bagi hang peluang . sebab aku sayang hang . tapi hang ada hargai semua tu ? ada dak ? herr . sekarang aku buleh bersabaq ja dengan perangai hang .. tapi agakagak la , kesabaran aku ada batas .. tak kan setiap masa aku nak kena sabaq ja ..
yess .. aku bagitau sebenarbenar nya , aku jeles Gila hang dekaddekad dengan pumpuan lain .. so ? dah tau aku kuad Jeles , lagi duk bagi aku jeles .. kenapa ? aku tau la , aku neh tak berapa perfect .. macam selalu orang kata Nobody Perfect sayang . tapi aku ada perasaan kan .. aku harap hang paham la aku sama T_T

; entry kali neh , meluah kan segala yang terpendam -.-

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja