You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
sunyi =(
Friday, October 14, 2011 | 10/14/2011 03:29:00 PM | 0 comments
hey =D assalamualaikum .. buhsan la hari neh , takdak aktiviti la nak buad .. macam la selalu aku buad aktiviti kan , haha .. aktiviti aku sekarang , balik sekolah . mengadap lappy ja . sampai malam , haha .. tak ingat makan lansung .. aku buad pa la sampai malam duk depan lappy .. buad pa g online la , kadangkadang lawad blog orang dan kalau buhsan teramadamad la . aku main game .. tu cara p sekolah , dah kalau tak p sekolah , dari pagi la .. sampai kena marah dengan mak .. ala , bukan selalu .. dulu aku main , tak bagi sangat sebab nak exam .. sekarang dah habis exam nak main pun kena marah jugak ka ? adui . -.-
berdasarkan entry aku pada hari neh , yang bertarikh 14-10-2011 . aku rasa aku teramadamad la sunyi ..
sunyi sangatsangat . taktau la . kenapa aku sunyi eh ? tau tak ? aku tak tau neh kenapa aku sunyi .. hee ~ mybe sebab .... sebab pa eh ? haha , no komen .. takpa la . aku nak pergi makan . kelaparan neh . kbhai =)

; aku sayang hang sangatsangat Double A a.k.a Capital A =) #takmalu tetiba syg org -.-

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja