You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
hello Disember :')
Wednesday, November 30, 2011 | 11/30/2011 09:42:00 PM | 0 comments

Assalamualaikum , hello . ehh , pejam celik pejam celik dah Disember kan ? tu la orang kata masa berlalu dengan cepat .. alahaii , lupa nak tanya , apa khabar ? sehad tak neh ? tak ? alalala , kesian awak , dah dah pegi makan ubat , lepas tu sambung balik baca entry kite neh eh ? hoho , jangan tak baca , tak baca rugi , ok . aku bajet blog aku femes , ahaha .. ok ok , dalam bulan November neh , aku lalui macam macam dugaan , mahupun suka dan duka , pahit dan manis . uihh , mak ai , ayat ! puitis gila kan ? ahaha ,
yang pahit nak sangat kite lupakan  yang manis , nak ja kite ingat sampai tak mau masa tu berlalu kankan ? haa aku dah tau dah semua tuh .. hehe
yang manis dalam bulan November neh , aku calling calling dengan si dia , wahh . macam takmau ja masa berlalu , tapi kita tak buleh nak stopkan masa kan ? stop jam buleh la , buang bateri kat belakang tu ken , neh tak buleh .. :')
yang pahit nya , sekarang tengah aku lalui . hurgh , dugaan yang amat besar yang melibatkan hati dan perasaan .. oiisshh , apa la agak agak kan ? ahaha , nak tau , baca entry sebelum sebelum neh .. tapi tapi , alhamdulillah , ramai support aku .. ramai bagi aku nasihat , and now aku dapat terima dengan redha .. ahaha , tapi tak kan masalah neh nak berterusan tanpa selesai kan .. hmm , taktau la , aku berserah ja :') apa pun , harap harap hampa semua dapat mula kan hari hari hampa dengan lebih bermakna pada bulan Disember neh .. #belum Disember la :) by the way , hello Disember goodbye November :(

#agak sebak nak tinggal kan memori bulan November :')

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja