You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
luahan hati :')
Sunday, November 27, 2011 | 11/27/2011 03:30:00 PM | 0 comments
Assalamualaikum ..
hurmm .. awak ! kenapa sekarang awak dah lain sangat , awak selalu busy ken ? awak dah jarang text text dengan kite . call pun memang dah jarang . awak pegi mana ? awak cuba nak tinggal kan kite eh ? kalau awak busy sekali pun , tak kan tak dak lansung masa nak text dengan kite ? kite rindu awak sangat sangat .. hari hari kite teringat kat awak ! kenapa awak buad kite macam neh ? kenapa awak ? awak cuba nak lupakan kite eh ? hmm , kite sayang awak la , sayang sangat sangat tau tak ? kite selalu teringat time dulu kite dengan awak selalu melawak kan awak kan ? awak dah lupa semua tu ? Awak  ! mana awak yang dulu ? yang selalu text dengan kite ? yang selalu call kite ? awak dah berubah la . atau , awak ada orang lain ? feeling kite rasa awak ada orang lain , betul ka awak ? hmm .. mybe awak dah tak perlukan kite kan ? takpa la awak , kite serahkan semua nya pada Allah , kite dah tak mampu tanggung semua neh sorang sorang .. kalau awak baca semua neh ? harap harap awak buleh kembali kan bie kite yang dulu :'( . ekod awak la , nak kata kite neh macam mana pun , yang kite nak awak tau kite sayang awak sangat sangat :')

#hmm .. feeling lebih pulak aku neh , sedih wehh . aku neh dah la cepad tacing tau dak ! -.-

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja