You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
morning ^^
Saturday, November 12, 2011 | 11/12/2011 11:44:00 AM | 0 comments
Assalamualaikum . hello . Morning semua . masih morning lagi ka ? haha , aku pun taktau , morning lagi kod sebab belum pukul 12 satu minit kankan ? haha . Actually , aku bukan baru bangun ok , dah lama aku bangun , neh baru ada idea nak mengupdate blog tersayang aku neh .. tadi blurr ja , tu tak update awai awai .. hurm .. hari neh tak da aktiviti yang best la yang buleh aku buad .. hari neh sabtu kan ? buhsan duk rumah , tak p mana mana  . herr , macam mana la nanti masa cuti sekolah kan ? aku macam nak keluaq ja rumah . pagi keluaq , petang baru balik . macam nak buad macam tu ja hari hari .. kalau aku buad conform aku kena teruk dengan mak ayah aku , haha .. haa , lupa nak tanya , hampa semua sehad tak ? mesti la sehad ka ? hampa kan pandai jaga kesihatan .. bukan macam aku , haha . ok lah bhai ;D

#cuma nak cakap Morning ja , walaupun tak morning sangat , haha . :)

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja