You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
tomorrow :')
Thursday, November 17, 2011 | 11/17/2011 07:04:00 PM | 0 comments
Assalamualaikum , hello reader , first pertanyaan aku . sehad tak ? tak sehad eh . dah tak sehad confirm confirm la kena makan ubat , kalau tak makan , nak sehad macam mana kankan ? haha .. bytheway , entry sebelum neh , aku ada bagitau yang aku cuti kan ? besok baru sekolah , yala . kan lepas neh dah cuti pannnjangg , esok memang wajib p , haha .. pasai pa wajib . yala , esok la kali terakhir hampa nak Tatap muka membe hampa yang nak pindah kan ? lepas neh dah tak buleh jumpa , atau pun jarang jumpa depa .. so , hampa p la sekolah besok , sebelum hampa terlambat , haha ..
aku pun nak p sekolah besok , nak jumpa bucuk aku la #kalau jumpa :) lama gila gila tak jumpa dia sejak sejak habis exam hari tu .. esok la masa nya , haha . lama tak tengok dia , entah  entah dah cubby kankan ? sebab suka makan banyak . haha .. tahun depan dia tak sekolah aku dah , dia nak pindah . hurmm ='( sedih kankan ? gila tacing la . mana la nak tau kan , kod kod kat sekolah baru nanti dia cari lain ka ? memang nak makan penampar la tu haha .. satu lagi yang aku tak sabar la , malam neh nak calling calling dengan dia , hehe . ok la get to go . kbhai =)

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja