You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
Contest GambarKu Paling Superb
Thursday, December 8, 2011 | 12/08/2011 04:41:00 PM | 3 comments
Assalamualaikum , hello . hari nehh aku nak join satu contest . biasa la cuba nasib la katakan , ahaha .. buhsan buhsan nehh join ja lah contest nehh , hoho .. kalau korang nak join , jom tengok syarat-syarat nya :D
  • Follow blog Nisa dan Sya #untuk mengetahui update-update tertentu.
  • Wajib like Fan Page Nisa dan Sya.
  • Pastikan anda warganegara Malaysia dan mempunyai blog ^^
  • Title post mestilah bertajuk Contest GambarKu Paling Superb.
  • Letak Banner di atas di entry anda dan letak gambar anda yang superb itu juga.
  • Tag 3 orang Kawan Blogger anda dan pastikan mereka tahu.
  • Selesai update? Linkkan entry anda di entry blog Nisa atau di entry blog Sya.

so aku pertaruh kan pic neh , walaupun tak superb , haha :)

tag :

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja