You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
END YEAR GIVEAWAY BY SIMPLEITUHAKU
Sunday, December 25, 2011 | 12/25/2011 04:21:00 PM | 0 comments
klik banner neh !


Assalamualaikum , hello . ok kawan kawan , hari neh kan , kite nak join Giveaway . kalau nak join jgak , jom la . klik banner tu kuat kuat tau , hoho . nak tau tak hadiah kan ? menarik gila , haha . jom tengok hadiah hadiah nya ^^
sponsor pertama : ALL TYPE LENSE beliau sponsor 2X contact lense and 2X case lense untuk sepuluh pemenang
sponsor kedua : NABILA MARS beliau sponsor 5X header
sponsor ketiga : MALIIHAH MADZELAN beliau sponsor 1X header

dan ini syarat syarat nya :-
  • buat entry bertajuk END YEAR GIVEAWAY BY SIMPLEITUHAKU , guna banner diatas oke :)) 
  •   FOLLOW and LIKE page sponsor , kalau ALL TYPE LENSE sila add untuk mengetahui segala perkembangan , FOLLOW and LIKE page aku supaya kalau korang menang hadiah tak jatuh kat tangan aku sebab tak tuntut
  • postkan link post tersebut di ruang komen dibawah ^_^  
  • tagkan kepada 3 orang rakan dan pastikan MEREKA TAHU   
  •   sertakan power skali eh , senang nanti kalau saya dah jumpa pemenangnya , xperlu mencari-2 serta menunggu 
  • TARIKH TAMAT ENDYEAR GIVEAWAY PADA : 31.12.2011 
ok , senang kan syarat syarat dia . senang ja pun nak join Giveaway neh . anyway kak zaty , kite punya power 0 sebab kite tak rabun , haha . perasan , macam la aku yang nak menang kan ? haha :)

tag :-
tyqa
kak eyra
eyra

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja