You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
mybe patut ken ?
Tuesday, December 6, 2011 | 12/06/2011 09:15:00 PM | 4 comments

Assalamualaikum , tak jawab dosa , kalau jawab sayang . hehe .. ala ala Maria Elena gi tu , haha .. ok ok , korang sehad ? sehad eh ? tipu lah , tak baik tipu . kalau sakit makan la ubat , tau sayang . kalau awak makan ubat kite sayang awak sampai bila bila , haha .. alahai gediks pulak :) by the way , mybe neh last update  untuk minggu nehh , sebab , insya'allah besok , aku nak pegi rumah abang aku , nak pegi tenang kan fikiran yang tengah serabut , macam macam waya duk ada kat kepala otak aku nehh .. so sementara aku tak dak , jaga blog aku tau , aku pun taktau bila nak balik ..
So berbalik pada title entry neh , hurmm , memang patut ken .. patut pa pulak aku nehh , mai mai memang patut . sabar la sayang , nak story la nehh .. kan ada hari tu aku bagitau yang si dia tuuu , ajak kapel balik kan ? agak agak korang aku terima ka tak ? cepat cepat teka , dapat hadiah .. istimewa lagi , ahaha . tak nak teka erk ? uihh , rugi besar , haha .. Actually , aku tak terima pun , tapi aku rasa macam nak terima ja .. Sebelum tu , aku fikir banyak sebelum buad keputusan neh , sampai buntu .. Then , aku tak nak fikir lagi , tup tup aku online facebook tadi , usha usha la profile dia .. perghh .. pumpuan tu lagi yang post kat wall dia .. malaih nak fikir , aku tak kan terima dia .. nak tau sebab pa ? sebab perangai dia tuhh .. selagi dia tak ubah perangai , lagi tuh aku tak kan terima dia .. Mybe tak kan dah kod ? dah memang jodoh aku , bukan dengan dia .. takpa mybe ada hikmah semua neh jadi . kbhai :)

#mangkuk ayun la , ingat aku tak sayang dia lagi kod buad macam tuhh .. choii punya laki -.-

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja