You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
petang yang basah :)
Friday, December 16, 2011 | 12/16/2011 05:54:00 PM | 2 comments

Assalamualaikum , hoi hoi Mr. Kacak and Mrs. Cantik yang tengah usha usha blog kite neh . sebelum tu kite ucap thankyou sebab sudi jadi follow kite and sudi jenjalan kat blog kite neh , walaupun blog kite neh serba tak lawa kan ? alahai , cuti sekolah dah nak tamat . ada lagi berapa minggu ja kan ? tak puas lagi la , lepas neh kena pegi sekolah , kena buad kerja rumah . haih . malaih la -..- . haa , lupa nak tanya . sehad tak neh ? mesti sehad kan ? awok awok dan awok kan pandai jaga kesihatan tu yang always sehad . hm , macam mana ? dah beli belum pelengkapan sekolah . baju ? kasut ? beg ? and alat tulis ? dah beli ? relex la , awal lagi . aku pun tak beli dah , pakai yang tahun lepas punya , jimat . haha . yang aku beli cuma baju , kasut dengan beg . tahun depan nak set set merah . haha .
lama aku tak cerita pasal aku punya cinta monyet aku yang tak menjadi , haha . entah la , sekarang neh hati aku dah tawaq , tawaq gila . sampai orang cakap pa pun , aku buad taktau . perasaan dah takdak . haha , bohong la kalau aku kata takdak lansung . yang tawaq pun tak banyak mana pun , saja duk exction lebih , macam tak kenai aku .. sekarang pun aku dah bahagia hidup macam neh walaupun tak dak Boyfiee , kadang sunyi jugak , tapi dah terbiasa , so kite enjoy . haha .. kbai :D

#entry yang tiada kaitan sama sekali dengan tajuk nya . haihh . aptb -.- entry paaliinngg buhsan kod !

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja