You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
Segmen | Genk Cari Blogger
Wednesday, December 7, 2011 | 12/07/2011 02:40:00 PM | 10 comments

Assalamualaikum , hello . hari neh aku nak try join segmen seorang blogger nehh .. ahaha , cuba p la walaupun tak berapa nak reti , haha .. kan ramai orang kata kalau nak naik kan traffic blog , kena rajin rajin join segment . ahaha , so aku pun nak try lahh .. hehe .

syarat syarat nya
- pastikan korang ada BLOG
- Buat tajuk entri : Segmen | Genk Cari Blogger
- Pastikan follow blog genk ok :)
- Letak banner di atas dan linkkan ke tu
- Dah siap entri korang , hantar la link entri anda ke ruangan komen entri tu
- Tarikh tutup :13/12/11, jam 2 petang 
- Dah join, datanglah blog orang lain ehh ? sini

easy kan ? meh kita join ramai ramai :D

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja