You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
2012 , Selamat Datang :)
Sunday, January 1, 2012 | 1/01/2012 03:24:00 PM | 0 comments

Assamualaikum, halu.. Amacam? Tahun baru korang macam mana? Ada best ka? haha.. Mesti ada pegi tengok bunga api kan? Aku tengok gak.. Tak payah nak letih letih p, duk rumah pun buleh tengok.. Tv kan ada, haha.. Ok awok, tak lawak kan? Kfine :/ Sebelum tu aku nak tanya, korang sehat tak neh? Entry sebelum neh, aku tak tanya khabar korang pun.. Aku terlupa, tapi korang jangan marah.. Aku ingat kat korang lagi, bukti nya aku tanya kan khabar korang.. So, back to topic.. Dah masuk tahun baru kan? Banyak gila suka duka yang aku alami pada tahun 2011, terlampau banyak, memang tak buleh lupa.. Tapi aku harap tu semua hanya tinggal kenangan, dan tak kan berulang lagi kan kan kan? Macam orang kata, buang yang keruh ambik yang jernih.. Betul tak apa aku cakap tu? Yeaahhh! I'm right. Ok, for this years.. Azam aku apa eh? First thing..
Nak jadi manusia yang lebih baik dari tahun sebelum sebelum neh :)
Tu yang first, second --
Nak belajar rajin rajin. Maklum la, nak jadi mangsa SPM tak lama lagi, so start sekarang kena la belajar rajin :D

Next....
Nak beli handphone baru, whooatt! Banyak kah duit aku? Banyak la, tapi bukan sekarang, tengah dalam proses nak bagi banyak ok? :)

Last but not least..
Nak jadi seorang anak yang solehah, dann... lebih menghormati mak ayah aku :) this is my promise :) Ya Allah, bimbingi lah aku menuju jalan yang kau Redhai :') 
Ok, tu la serba sedikit azam aku tahun neh.. Tak sebanyak korang kan? Takpa, tak kesah maa, azam banyak, tapi satu pun tak terlaksana buat apa kan, sia sia saja.. Haa, lagi satu pesanan, bagi sesiapa yang agak tak puas hati dengan aku, or aku terkasar bahasa dengan korang.. I'm sorry.. Mungkin, time aku buat tu aku tak sedar.. So, harap sangat korang maaf kan aku :)

 
# 2012! I said Welcome.. And Happy New Years :)

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja